neděle 20. ledna 2013

Zábavné spoření



Vymyslet originální dárek třeba k narozeninám není vždy tak snadné. Rozpočet nemáme příliš velkorysý a rodina je velká. Každému se tedy snažíme vymyslet nějakou drobnost a hlavně, aby to mělo nějaký vtip. Tak a to přesně splňuje kolekce originálních pokladniček v retro stylu. Pro sestřičku švadlenku, která si přeje nový šicí stroj, vyberete kasičku ve tvaru starodávného stroje. Když si bude poctivě spořit, naspoří si na nový elektrický stroj.

Brácha nebo tatínek si přeje nový fotoaparát? No, zatím na něj není, ale vtipná pokladnička ve tvaru  historického fotoaparátu s malým závdavkem uvnitř jim jistě pomůže časem svůj sen naplnit. každopádně je to i originální způsob, jak darovat peněžitý příspěvek na zakoupení nového fotoaparátu. 


Horší je tu už s žehličkou pokladnička ve tvaru staré žehličky je sice originální, ale kdo rád žehlí, že?  Jako fór, ale dobrý !



Těmito tipy však nabídka nekončí. Kolekce zahrnuje pokladničku coby starý gramofon, historický psací stroj  nebo telefon a třeba také i mlýnek na kávu. Ať vyberete cokoli, vždy budete originální, zvláště, když obdarovávaný bude navíc ještě milovníkem starých času.

Žádné komentáře:

Okomentovat