pondělí 28. ledna 2013

Kam s klíči ?


Nevíte kam s klíči a hledáte je stále po kapsách a různých  skrýších ve Vašem bytě? Říkáte si už dlouho, že je potřeba přimontovat do předsíně nějaký věšáček, kde by všichni z rodiny své klíče odkládali a tam je také spolehlivě nacházeli? Zdá se Vám  usilí přimět manžela, aby takový věšáček vymyslel, vyrobil a v předsíní zavěsil za marné plýtvání silami ? Nezoufejte ! Nyní Vám nabízíme v našem obchůdku na výběr hned několik  uzavíratelných skříněk na zavěšení, kam klíče zavěsíte a ještě budou vhodným doplňkem do předsíně, do haly nebo na chalupu, zkrátka všude tam,  kde je potřeba problém s klíči řešit.


 Pokud si vyberete bílou skříňku v retro stylu můžete ji doplnit ještě i dalšími doplňky, které v našem obchůdku také naleznete. Ze stejné kolekce u nás můžete zakoupit ještě sadu dvou malých bedýnek na uskladnění různých drobností nebo je využijete zkrátka jen jako dekoraci.. Čtverhranná krabice na čajové šáčky má prosklené víko a devět přihrádek na čajové sáčky 


Z patinovaného paletového dřeva je naše další kolekce, v níž naleznete rovněž skříňku na klíče a řadu dalších drobností jako jsou dekorační podtácky pod sklenice nebo kazeta na čajové sáčky. V této řadě si můžete vybrat ze čtyř různých motivů dekoru, takže jednotlivé doplňky lze libovolně kombinovat. Sada podtácků pak obsahuje 4 kusy, každý s jedním ze čtyř dekorů.

Skříňka na klíče

Originální je skříňka na klíče s břidlicovou cedulkou na dvířkách. Nad ní průřez ve dvířkách ve tvaru klíče, takže se i letmým pohledem přesvědčíte, že Váš svazek je ulizen a visí ve skříňce.





Také z této řady u nás naleznete i další doplňky. Jako třeba skříňku s několika, malými zásuvkami nebo truhlici s břidlicovou dlaždicí na víku. 

Pro milovníky moderního bydlení a vyznavače současného trendu stylu "loft" máme na výběr řady drobných skříněk mezi nimiž nechybí ani závěsná na klíče 





Vybírat je z čeho. Určitě si vyberete skříňku podle svého gusta a klíče už nebudete muset víckrát hledat.

Žádné komentáře:

Okomentovat